Блейк Лайвлі, який незабаром стане матір'ю вчетверте, розмістив свіжі фотографії з сімейного архіву в соціальних мережах, на яких чітко видно її округлий шлунок. За словами актриси, вона зробила це так, щоб папарацці зупинив натовп у своєму будинку.
 
Ось фотографії вагітних жінок у реальному житті - це одинадцять хлопців, які чергують біля мого будинку, залишають мене в спокої. Ти мене лякаєш і моїх дітей.
 
Зірка подякувала шанувальникам, які не поважають, скасовуючи підписку з облікових записів, що публікують дитячі фотографії, та засоби масової інформації, що дотримуються "без дітей".
 
Днями Блейк став відомим про нову вагітність. Актриса "оголосила" її, з’являючись на саміті Форбс у золотому міні-сукні, який підкреслював її фігуру.
 
Нагадаємо, що Блейк Лайвлі був одружений з Райаном Рейнольдсом з 2012 року. Пара вже піднімає трьох дочок: сім -річний -Джеймс, п’ять -річний -інт та два -річні -олд Бетті. Як джерело з оточення подружжя розповіло нам щотижня, цього разу вони сподіваються на народження хлопчика, але в будь -якому випадку вони будуть раді поповнити сім'ю.