У Лос-Анджелесі в кінотеатрі Regency Village Theatre пройшла прем'єра романтичної комедії "Квиток у рай", головні ролі в якій виконали Джордж Клуні та Джулія Робертс. Актори разом вийшли на червону доріжку та представили фільм, також підтримати Клуні прийшла його дружина Амаль.
 
Джулія Робертс вибрала для вечора сукню Greta Constantine кольору фуксії з низьким декольте, Амаль Клуні — вінтажна червона сукня Alexander McQueen з абстрактним принтом.
 
Джордж Клуні та Джулія Робертс далеко не вперше з'являються разом на екрані: вони дружать понад десять років і часто знімаються разом. Вони разом працювали над фільмами "Одинадцять друзів Оушена", "Дванадцять друзів Оушена", "Визнання небезпечної людини". Також Клуні продюсував фільм "Август", у якому зіграла Джулія Робертс.
 
Цього разу вони грають колишнього подружжя, яке свого часу погано розлучилося, проте вимушене об'єднатися на весіллі доньки. Колишні чоловік та дружина хочуть відмовити дівчину від помилки, яку, на їхню думку, вони самі зробили багато років тому, проте між ними знову спалахують почуття.
 
Через часті спільні зйомки Клуні та Робертс часто підозрювали в романтичних відносинах, тому раніше вони нарешті розповіли, що їх пов'язують. Вони зізналися, що є близькими друзями, проте романтичними їхні стосунки ніколи не були.