Сара Джесіка Паркер дала інтерв'ю виданню The New Yorker, в якому розповіла про серіал "Секс у великому місті" та його продовження, шоу "І просто так", другий сезон якого скоро вийде на екрани. У розмові з журналісткою Рейчел Сайм 58-річна актриса пояснила, що в неї спільного з її героїнею Керрі Бредшоу, а в чому полягають принципові відмінності між ними, а також висловилася про своє особисте життя та захоплення. Spltnk вивчив матеріал та переказує головне.
 

Про роль Кері Бредшоу

 
Кері та її подруги в серіалі "Секс у великому місті" постійно "палили, випивали, робили епіляцію бікіні воском та обговорювали за обіднім столом анілінгус, смак сперми та дивне газоутворення", пише автор матеріалу. В інтерв'ю Сара Джессіка Паркер заявила, що такі речі в реальному житті були їй "цілком чужі": "Я ніколи так не розмовляла в житті. Я б ніколи в житті не змогла зробити нічого з того, чим вона займалася. Це було б аморально. Це було б безпринципно. Інтрижки, чоловіки, поцілунки, покупки, випивка — забаганки, забаганки, забаганки! Але у всьому цьому є властива мені життєрадісність, яка змушує радіти життю тут і зараз".
 
Крім того, Паркер зізналася, що жодного разу не пробувала коктейль "Космополітен", який часто пили героїні "Сексу у великому місті". І зробила це лише нещодавно.
 

Про взуттєвий бутік, створений на честь Керрі

 
Серіал "Секс у великому місті" надихнув актрису на створення власної лінії взуття під маркою SJP. Сара Джессіка Паркер тепер сама працює один день на тиждень у власному "крихітному рожевому взуттєвому бутіку з ароматом свічок у Вест-Віллідж на Манхеттені", де особисто підбирає покупцям та шанувальникам туфлі. Як зазначає автор матеріалу, у героїні Паркер у серіалі "були більш пристрасні стосунки з незліченними парами туфель Manolo Blahnik, ніж з більшістю чоловіків, з якими вона зустрічалася", тож гріх було не монетизувати цю історію. "Я почувала себе зобов'язаною виробляти взуття, яке носитиму сама", — заявила актриса
 

Як стала заручницею образу Кері Бредшоу

 
У 2016 році Сара Джессіка Паркер намагалася відійти від образу Кері та знялася в комедійному серіалі HBO "Розлучення", який тривав три сезони. Критикам серіал сподобався, але всенародного кохання він не здобув. Паркер коментує це так: "Я думаю, людям було просто дуже важко дозволити мені бути кимось, хто не з радістю розгулює Манхеттеном у пошуку цікавих перспектив. <...> Я продовжую працювати, і щось із цього виходить успішним , А щось ні. Це нормально".
 

Про романи з Джоном Кеннеді - молодшим і Робертом Дауні - молодшим

 
Найвідомішими романами Сари Джесікі Паркер до шлюбу з нинішнім чоловіком Меттью Бродеріком були стосунки з Джоном Кеннеді - молодшим і Робертом Дауні - молодшим. Обидва вони залишили в пам'яті актриси швидше негативні спогади: "Я ніколи поняття не мала, що таке справжня слава до роману з Джоном. Я думала, коли я помру, про мене скажуть: "О, так, Сара - ця та, яка колись то зустрічалася з Джоном Кеннеді”.