Актриса стала гостею подкасту Let's Talk Off Camera і на запитання провідної Келлі Ріпи, чи використовувала вона колись ботокс, категорично відповіла: "Ніякого ботокса!"
 
Хайєк розповіла, що ніколи не вдавалася до ін'єкцій ботоксу, а секрет її молодості полягає в "регулярних медитаціях", які вона розробила особисто для себе.
"Через особливості мого організму та проблеми зі здоров'ям я розробила незвичайну медитацію, яку постійно розвиваю", - розповіла Сальма, додавши, що може медитувати по кілька годин на день.
 
Її методи медитацій можуть відрізнятись від звичних іншим людям, а найголовніше в них, за словами актриси, — відчуття енергії. "Вона рухається і танцює всередині вас, викликаючи різні почуття та відчуття. Тому я часто експериментую зі сторонніми звуками".
 
Багато людей не вважають медитацію "ліками" від старіння: наприклад, чоловік актриси, французький бізнесмен та виконавчий директор Kering Франсуа-Анрі Піно не вірить у ефективність антивікових медитацій, але Сальма впевнена, що це працює. "Коли я позаймаюся і виходжу з кімнати, люди кажуть мені: "Боже мій. Ти знову виглядаєш на 20 років". Зірка фільму "Фріда" помітила, що як тільки вона тимчасово перестає медитувати, то шкіра на обличчі і тілі стає більш в'ялою та обвислою.