Фігура 90-60-90 – це класика і золотий стандарт, проте багато легендарних моделей далекі від цих параметрів. І все ж, їхні фігури ідеальні та красиві.
 
Моделей часто запитують про секрети красивої фігури, харчування та тренування. Погляньмо, що в інтерв'ю в той чи інший час розповідали найвідоміші моделі світу.
 
Міранда Керр
 
Мама двох діток, як і раніше, може похвалитися ідеальними формами і тендітною фігурою. Ось що вона віддає перевагу сніданку: «Що стосується сніданку, то це можуть бути варені яйця або вівсянка, ще додаю шпинат, огірки, капусту і селеру.»
 
Кендіс Свейнпол
 
Кендіс Свейнпол - відома модель з ідеальною фігурою спортивного типу. Про своє харчування модель розповідає наступні: «Я не дотримуюся дієт і не вважаю калорії, але водночас я стежу за харчуванням. Намагаюся, щоб моя їжа була багата на всі необхідні вітаміни. Для мене дуже важлива наявність у страві білків, вуглеводів та корисних жирів.»
 
Свейнпол зізнається, що навіть на вечерю може дозволити собі пасту. Однак, каже що може взагалі пропустити вечерю. Все залежить від настрою та бажання.
 
Джоан Смоллс
 
Модель зізнається, що має багато слабкостей, якщо йдеться про їжу. Зокрема, Смолс важко відмовитися від смачної, але шкідливої ​​їжі.
 
«Я ніяк не можу відмовитися від піци на обід чи м'яса, найсмачнішого рису та млинців. А ще є бекон! Мій дієтолог лає мене і постійно питає, скільки овочів я з'їла за день.
 
Однак Джоан навчилася по своєму компенсувати пристрасть до шкідливих продуктів: «Я точно навчилася контролювати розміри порції, я стала їсти менше. І ще я зробила своєю звичкою пити фреші із зелених овочів.»