Купити товари бренду Karl Lagerfeld мріють десятки тисяч чоловіків по всій планеті. Засновник фірми є одним із найбільш легендарних особистостей у світі моди. Він повністю перевернув наше уявлення про красу і за все своє життя зробив величезний внесок у фешн індустрію.
 
Карл Лагерфельд народився 1933-го року в Гамбурзі. Він був німецьким стилістом, креативним директором, художником та фотографом. Він завжди виявляв великий інтерес до образотворчого мистецтва ще з юного віку.
Модельєр добре зарекомендував себе як креативний директор французького модного будинку Chanel. Він обіймав посаду з 1983 року і до самої своєї смерті. Також він є керівником італійського бренду Fendi. А надалі створив свій власний однойменний бренд. А через свою любов до моди він брав участь у масі різних проектів, пов'язаних із фешн світом та мистецтвом.
 
Коли Karl Lagerfeld запустив своє виробництво?
 
Це сталося 1984-го. Марка була побудована на ідеї, яку він називав інтелектуальною сексуальністю.
 
Його фірма була заснована на якісному пошитті та сміливих оригінальних речах універсальних та незвичайних кольорів. Саме яскраві кольори миттєво привернули загальну увагу. Крім того, близько 20 років тому він співпрацював з Ренцо Россо, засновником Diesel. Вони створили спеціальну колекцію джинсу для галереї Карл Лагерфельд. Лінійка була розроблена спільно з легендарним дизайнером та креативною командою Diesel. Нею керував Ренцо. У галереї було запропоновано п'ять робіт, їх було представлено під час дефіле. Покази проходили у рамках fashion week у Парижі.
бренд Карл Лагерфельд
В Україні товари кутюр'є для чоловіків можливі для перегляду та придбання на офіційному сайті інтернет-магазину Ultrashop. Обов'язково скористайтесь бонусною програмою для реєстрації та відвідайте розділ “Аутлет” з позиціями зі знижкою. Вдалих покупок!