Дженніфер Лоуренс з'явилася на жовтневій обкладинці Vogue. В інтерв'ю 32-річна зірка вперше розповіла про свій досвід материнства: у лютому вона та її чоловік Кук Мароні стали батьками, проте жодних подробиць не повідомляли. Тепер відомо, що у пари народився хлопчик, йому назвали Сай. Малюка назвали на честь американського художника Сая Твомблі, чиї роботи дуже подобаються мистецтвознавцю та галеристу Мароні.
 
У новому інтерв'ю Лоуренс зізнається, що побоюється говорити про материнство, тому що "для всіх воно різне":
 
Якщо я скажу, що все було чудово від початку, хтось подумає: "А ось у мене було не так" і засмутиться. На щастя, у мене багато подруг і вони були чесні. Наприклад, казали: "Буде страшно. Ти можеш не одразу відчути прихильність. Ти можеш не одразу полюбити". Тож я готувалася до того, щоб простити себе. Пам'ятаю, ми йшли з подружкою, я була, напевно, на дев'ятому місяці і сказала: "Всі кажуть, що я полюблю дитину більше, ніж свою кішку. Але це ж неправда? Може, я полюблю її так само сильно?"
 
Страхи виявилися марними: як зізнається актриса, всі сумніви розвіялися, як вона побачила свого сина:
 
Наступного ранку після пологів я відчула, що моє життя ніби почалося з початку. Буквально: сьогодні перший день мого життя, тепер все починається. Я просто закохалася в нього. І у всіх немовлят взагалі. Новонароджені ж якісь неймовірні. Рожеві, опухлі, такі тендітні маленькі герої. Тепер я обожнюю всіх дітей. Коли сиджу в ресторані і чую плач немовляти, завжди говорю: "О-о, люба!"
 
Лоуренс підтримала в інтерв'ю численних зірок, які виступають проти заборони абортів. Під час вагітності вона "мільйон разів" замислювалася про важливість того, щоб жінки могли самі приймати рішення щодо материнства:
 
У мене була чудова вагітність, мені дуже пощастило. Але все моє життя, кожна її секунда змінилася. І іноді я ловлю себе на думці: "Що, якби я робила все це не з власної волі?"