Енн Хетеуэй стала героїнею ноябрьского номера гонконгской версії Vogue. Автором зйомки вивів відомий фешн-фотограф Деніел Джексон, за стиль відзначила Дена Джианніні.
У кадрі зірка фільму "Дьявол носить Prada" представлена ​​в яскравих красочних образах, наприклад фіолетовий жакет Gucci, жовту шубу Michael Kors та інші наряди таких брендів, як Chanel, Carolina Herrera, Tom Ford, Valentino. З аксесуарів на ньому можна побачити прикраси Giorgio Armani і Bvlgari.
 
В інтерв'ю виданню актриса, якій у листопаді виповнюється 40 років, розповіла, що у неї немає більших планів на майбутнє — у цей момент вона задіяна відразу в кількох проектах. Серед них фільм "Ейлін" про працівницю виконавчого установи для неповнолітніх, колега захоплює картину в преступленні, і "Материнський інстинкт" про двох сусідів, чиї відносини проходять перевірку на міцність якої після трагічного випадку.
 
При цьому енасес заяяила, що багато її шляхом жидання на оповіді життя сязаны не с сарьерой,
 
«Я хотіла б, як можна більше себе дивувати. Більше займатися серфінгом. Купуйте хорошу камеру і часто нею користуйтеся. Створювати, як можна більше спільних згадок з моєю сім'єю», — поділилася вона.