Останній місяць осені – час знижок на сезонні колекції. З 10 по 16 листопада у вас буде чудова можливість отримати шалені знижки у ТВК «Глобус»! Безліч вигідних пропозицій від відомих брендів в одному місці!
Популярний бренд одягу New Look дарує своїм прихильницям до 70% знижки. У магазині MONTON ви зможете придбати жіночий та чоловічий одяг із нової колекції  Осінь/Зима 2014 із знижкою до 50%! Love Republic дарує до 50% на одяг з осінньої колекції.
Тільки 15 та 16 листопада ви зможете придбати товари із нової колекції Tommy Hilfiger, OGGI,  G Star, Walker, Accessorize із знижкою 20%.
Чудова новина для представників сильної статі. У бутіку Arber ви зможете придбати діловий чоловічий одяг із знижкою 30% на всі колекції.
Вишукані ювелірні прикраси Zarina лише у цей період із знижкою до 70%
 
До 70% знижки на колекції минулого сезону у бутіку модних аксесуарів Diva.
 
Приємні сюрпризи чекають на вас у магазинах білизни:
20% на нову колекцію білизни та  50% знижки на купальники в магазині  Marc & Andre;
20% знижки на всі колекції у магазині Milavitsa;
15%  на всі колекції Belle femme!
 
В мережі парфумерно-косметичних магазинів BROCARD покупців чекає 20% знижки на весь асортимент товарів. До 40% знижки отримають прихильники рослинної косметики Yves Rocher на певні товари. Знижки на парфумерію в магазині Lush  - 50%.
 
Butlers вас порадує вигідною новорічною пропозицією. При покупці ялинки ви отримаєте 20% знижки на ялинкові іграшки.
 
А для прихильників вітчизняних дизайнерів на 3-й лінії нашого комплексу працює Центр дизайнерського мистецтва «FASHION GLOBUS UKRAINE». У Центрі представлені найкращі роботи  українського дизайнерського мистецтва з 25 регіонів України.
 
Приємного шопінгу в ТВК «Глобус»!