Телеведущая Катя Осадчая отправилась в Италию в компании своих подруг. На страничке в соцсети Осадчая поделилась парочкой фотографий во время отдыха с подругами и прокомментировала свой пост.

"Ось тепер є час тут залишити спогади про Ідеальний іменний вікенд! :) Коли іменниця збирає своїх гостей і кружить 24/7, коли за два дні ніби проходить місяць, тому що тільки hrystia вміє в два дні втиснути все найцвкавіше, що може статися з людиною) 
вечері, танці, екскурсії, концерт неймовірної піаністки khatiabuniatishvili, обід під теплим сонцем, знову екскурсії, собор Святого Миколая де похований найдобріший в світі святий, і снігове шоу Полуніна. Коли в соборі всі плачуть від переповнення емоціями, коли танцюємо на пляжі на заході сонця, коли тобі в обличчя зі сцени летить тонна паперу! Хри давно зрозуміла - найголовніше це емоції, тільки вони з нами залишаться назавжди! 
А я залишу ці спогади тут, щоб за п‘ять років ми святкували наступний ювілей ) і нам було так само весело не залежно від нашого місця знаходження! hrystia з Днем народження, нехай життя буде завжди таким самим яскравим, як твої свята!"