Ольга Сумская регулярно делится полезными домашними рецептами со своими поклонниками на страничке в социальной сети Инстаграм. Сегодня артистка опубликовала очередной пост.

"Друзі,цього разу розповім вам про цілющі властивості КУКУРУДЗЯНИХ РИЛЕЦЬ! Моя бабуся сушила цілий мішок рилець і ми пили його зранку..»Пий,дитинко,бо це дуже корисне волосся кукурузки...»-казала бабуня..А коли у маленьких діточок бувають проблеми з травленням,рятує саме це бадиллячко!
Заварювати звечора просто кип’ятком у заварнику,а зранку,натще по пів-склянки давати дітям протягом двох тижнів..Власне,ці рильця лікують багато чого..Ось тільки невеличкий перелік :показання до застосування -кукурудзяні волосся мають безліч корисних властивостей. Це дозволяє призначати препарати, що містять екстракти рослин, для лікування таких захворювань: холециститу – запалення жовчного міхура; хронічного гепатиту – запалення тканин печінки; дискінезії жовчних шляхів – порушень жовчовивідної системи, які викликані поганим функціонуванням жовчного міхура; холангіту – хвороби, пов’язаної із запаленням жовчних проток; набряків, викликаних накопиченням зайвої рідини в організмі...
Я збираю рильця,як тільки починає з’являтися кукурудза,висушую на холодильнику,бо там тепло,як на горищі..Цілу зиму і весну п‘ю настій і даю близьким!Раджу і вам спробувати!Матінка природа пропонує нам найкраще!Будьте здорові!"