Зірка гучного фільму "Блондинка" Ана де Армас стала героїнею нового номера Hollywood Authentic. У ньому вона знову з'явилася в образі Мерілін Монро в об'єктиві англійського фотографа Грега Вільямса.
 
В інтерв'ю виданню актриса розповіла про те, що спільного виявила між собою та культовою голівудською кінодівою. За визнанням Ани, вона не відразу повірила в те, що роль їй підходить, оскільки спочатку не знаходила нічого, що пов'язувало б її з Монро.
 
Однак, вивчивши її біографію, я побачила несподівані паралелі між нашим життям. Багато в чому це пов'язано з тим, що вона, будучи жінкою, існувала в середовищі, яке намагалося її експлуатувати, але намагалося змусити людей сприймати себе як серйозну актрису. Мені це близько.
 
Ана відзначила, що з того часу кіноіндустрія мало змінилася і що акули бізнесу все ще заважають актрисам вийти за рамки типужу, що нав'язується.
 
Але я не хочу обмежувати себе. І мені здається, Мерілін була досить розумною, вона знала, як працює бізнес, і намагалася вийти за рамки. Вона була амбітна і хотіла стати краще, рости як актриса.
 
Роботу Ани де Армас у фільмі "Блондинка" критики в основному оцінюють позитивно, проте сама картина викликала багато суперечок - її творців звинувачують у тому, що вони так і не показали, якою Монро була в реальному житті, а лише експлуатували привабливий образ "страждалої красуні" ". Показуючи Мерилін жертвою, вони проігнорували багато її успіхів і здобутків — наприклад, той факт, що вона створила власну продюсерську компанію.