Актор Меттью Перрі в інтерв'ю виданню The New York Times розповів про боротьбу з алкоголізмом і про те, скільки йому обійшлося.
 
Актор, найбільш відомий за роллю Чендлера в серіалі "Друзі", зізнався, що боротьба з алкогольною та наркотичною залежностями обійшлася йому дорого. "Я, напевно, витратив 9 млн. доларів або близько того, намагаючись стати тверезим", - заявив Перрі. За даними Celebrity Net Worth, статки Перрі становить приблизно 120 млн доларів. Коли Перрі знімався в "Друзі", актор заробляв 22,5 тисяч доларів за серію в першому сезоні, при цьому в останніх двох сезонах його гонорар зріс до 1 млн доларів за серію.
 
Перрі розповів, що йому довелося проходити курс реабілітації 15 разів: вперше у 1997 році, а потім у 2001 та 2011 роках. Коли йому вдалося впоратися із залежностями, Перрі не уточнює, проте зізнається, що зараз "досить здоровий" і вважає за краще насолоджуватися щодня. Він став залежним від алкоголю, коли йому було 24 роки і він знімався в ситкомі "Друзі", а коли йому було 34 роки, він "занурився в багатьох проблемах".
 
Раніше в інтерв'ю виданню People, яке він дав напередодні виходу його мемуарів, Перрі розповів, що через алкогольну та наркотичну залежність він опинився на межі смерті. Йому довелося зробити 14 операцій на шлунку, крім того, він провів у комі два тижні. Також йому встановили калоприймач, який він був змушений використати упродовж дев'яти місяців. При цьому його лікар попередив його, що якщо актор знову прийме наркотики, йому доведеться використовувати калоприймач до кінця життя.
 
У трейлері інтерв'ю для ABC News Перрі розповів, що боротися із залежністю йому допомагали колеги по серіалу "Друзі", насамперед Дженніфер Еністон. "Еністон найбільше намагалася мені допомогти, - сказав він. - Я дуже вдячний їй за це". Він додав, що інші актори, які працювали над серіалом, виявляли терпіння та розуміння.
 
Мемуари Меттью Перрі Friends, Lovers and a Big Terrible Thing виходять першого листопада.