64-річна Мадонна відвідала виставку на ярмарку сучасного мистецтва Miami Art Basel, присвячену 30-річчю випуску своєї легендарної фотокниги "Секс" та її перевидання. На публіці поп-зірка з'явилася в чорному смокінгу Saint Laurent, мереживному бюсті та сітчастих панчохах. Як аксесуар Мадонна захопила батіг, а до свого б'юті-образу додала грилзи з діамантами.
 
Відверті образи співачки часто критикують у мережі, але сама співачка не звертає на це уваги. Раніше вона також заявляла, що сучасні зірки мають бути вдячні їй за розкріпачення жінок.
 
Куратором виставки виступає креативний директор Saint Laurent Ентоні Ваккарелло, за підтримки марки було перевидано 800 копій книги, які продадуть з аукціону на користь благодійної організації Мадонни Raising Malawi.
 
Фотокнига Sex вийшла 1992 року, автором провокаційних знімків Мадонни для неї став відомий фешн-фотограф Стівен Мейзел. Тоді її було продано тиражем 1,5 мільйона екземплярів у всьому світі, а Мадонна заробила на ній 38,6 мільйона доларів (еквівалент на сьогоднішній день).