Кім Кеттролл знову зіграє Саманту Джонс у продовженні культового серіалу "Секс у великому місті". Про це повідомляє видання Variety.

Актриса з'явиться у другому сезоні серіалу "І просто так", але лише в одній сцені: де Саманта та головна героїня Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер) говорять по телефону, залишивши свої образи.

Зйомки цього епізоду вже завершено. На знімальному майданчику Кім не перетиналася ні з режисером Майклом Патріком Кінгом, ні з актрисами основного складу. Однією з вимог актриси стала співпраця з художником з костюмів Патрицією Філд, яка працювала над оригінальним серіалом.

"Головне, щоб це не було пліткою, яку продюсери не найвдалішого перезапуску злили в пресу, щоб шанувальники витримали та подивилися новий сезон до кінця", - прокоментували новину в телеграм-каналі "Тільки нікому".

Кім Кеттролл востаннє з'являлася в образі Саманти у другому повнометражному фільмі "Секс у великому місті", який вийшов на екрани 2010 року. З того часу актриса неодноразово говорила журналістам, що цей проект для неї — назавжди закрита тема і повертатися до найвідомішої зі своїх ролей вона не збирається, оскільки, за її словами, "велика мудрість знати, коли потрібно зупинитися". В одному з інтерв'ю вона заявила, що не хоче зніматися в продовженні "Сексу у великому місті", тому що її героїня за сценарієм не має жодного розвитку.

Пізніше Сара Джессіка Паркер заявила, що насправді Кім Кеттролл поставила умови, на які знімальна група не могла погодитись, тому було вирішено відмовитися від зйомок третього повнометражного фільму та зняти замість нього серіал. У серіал "І просто так" Кеттролл вже не покликали: сама актриса заявила, що дізналася про проект із соцмереж. Сара Джесіка Паркер це підтвердила, але зауважила, що ображати Кім ніхто не збирався, а Кеттролл раніше сама дала зрозуміти, що не збирається брати участь у проекті.

Також у мережі з'явилися чутки про те, що Кім Кеттролл відмовилася від участі в проекті через ворожнечу з Сарою Джесікою Паркер, але сама актриса заявила, що на знімальному майданчику вони мали "нормальні ділові відносини", а дружити вони й не зобов'язані.

Відсутність у серіалі Кім Кеттролл стала одним із численних приводів для невдоволення глядачів, які розкритикували шоу.