Наталі Портман та її чоловік, танцівник та хореограф Бенджамін Мільп'є, потрапили в об'єктиви папараці під час прогулянки з дітьми у парку.
 
Очевидно, між подружжям відбулася напружена розмова. На знімках Портман виглядає засмученою — здається, вона ледве стримує сльози. Мільп'є тим часом здається розслабленим – на деяких фото він спокійно дивиться у телефон.
 
Останнім часом до пари прикуто особливої уваги громадськості, адже нещодавно стало відомо, що Бенджамін зрадив дружину з 25-річною француженкою, активісткою Каміль Етьєн.
 
Після цього інсайдер розповів Page Six, що подружжя не розлучилося через те, що сталося, і що Мільп'є робить "все можливе", щоб Наталі пробачила його, адже він "любить її та свою родину". Інше джерело повідомило Us Weekly, що Портман почувається "приниженим", проте не збирається розлучатися - вона вважає, що роман Бенджаміна був "коротким і дурним зв'язком, який нічого для нього не означав".
 
Повідомляється, що актриса дізналася про зраду чоловіка на початку весни. Чутки про кризу у відносинах знаменитостей були однією з головних тем на світських заходах кінофестивалю Канна. Вже після кіноогляду подружжя бачили разом на концерті Бейонсе в Парижі, а через кілька днів, 29 травня, папараці сфотографували їх цілуючими під час спільної вечері. Однак нові знімки пари, на яких Наталі виглядає засмученою, — перші після того, як про скандал стало відомо усьому світу.