Американські зірки відзначили День незалежності США 4 липня. Про те, як вони провели святковий день, Різ Уізерспун, Дженніфер Лопес, Кім Кардаш'ян, Арнольд Шварценеггер, Джулія Робертс та інші знаменитості розповіли у своїх соцмережах.
 
Різ Уізерспун поділилася фото, на якому позує у білій сукні на тлі величезного американського прапора, та привітала всіх американців зі святом.
 
Арнольд Шварценеггер позував у капелюсі та куртці зі зоряно-смугастим принтом. "Щасливого 4 липня! Я народився в Австрії, але став успішним в Америці. Вважайте це офіційним нагадуванням від мене: відкладіть телефон, вимкніть соціальні мережі, вийдіть на вулицю, приготуйте барбекю та проведіть час зі своїми друзями та родиною", - написав актор.
 
Румер Вілліс на честь Дня незалежності вирішила показати шанувальникам свої груди. Дочка Брюса Вілліса та Демі Мур опублікувала фото, на якому позує у бікіні. "Я та мої диньки вітаємо вас з 4 липня", - написала вона.
 
Дженніфер Лопес також вирішила провести святковий день біля басейну. "Сподіваюся, всі чудово провели святкові вихідні, наповнені любов'ю, сім'єю, друзями та веселощами", - підписала вона свої фото біля басейну.
 
Щоправда, цього дня Лопес встигла зазирнути і на вечірку: разом із чоловіком Беном Аффлеком та його дочкою Вайолет вона вирушила до Хемптона на гостину до Майкла Рубіна, який щороку збирає зірок на вечірці White Party на честь Дня незалежності. Разом із Лопес цього року там були Леонардо ДіКапріо, Бейонсе та Джей-Зі, Кім Кардаш'ян та Кендалл Дженнер та багато інших зірок.