Ботфорти. Скільки разів твердили світові: не смійся над трендами, вони повернуться! Ось і ми каємося — хоч би як лаяли обтягуючі ботфорти, вони знову на піку популярності. Причому саме такі, як у 2000-х, високі та облягаючі. Давай домовимося: комбінація ботфортів з джинсами на низькій талії нехай мирно покоїться в антитрендах, в іншому — свобода дій!
 
Худі та каптури
Якщо восени в тебе з'являється настрій накинути на голову капюшон, загадково приховуючи обличчя в тіні і з містичним виглядом вигулювати собаку на подвір'ї рано вранці — це твій тренд. А якщо без жартів, то балаклави та худі отримали другий шанс, і ми збираємося ним скористатися.
 
Корсети
Частина трендів тихо-мирно перекочувала з літніх до осінніх тенденцій. Корсети серед них. Але якщо ми перепробували всі романтичні моделі в стилі Марії-Антуанетти в теплі місяці, чому б не задати року восени? Робимо ставку на мотоциклетні корсети Gucci - якщо і бути принцесою району, то тільки так:)
 
Кетсьюти
На секундочку, не просто комбінезони, а комбінезони, що обтягують. Дуже обтягуючі, придатні швидше для Жінки-кішки та Зої Кравиць. Сперечатись не будемо, на роботу в такому навряд чи варто ходити, але з бомбером, худим або світшотом вийде максимально стильний і зухвалий образ.
 
Body-принти
Ти нас знаєш, нас хлібом не годуй, дай купити в колекцію соту білу футболку з новим принтом. Цієї осені наші витрати окупляться втричі: у моді принти людського тіла, тобто руки, ноги, шия, талія та інші з ними. Записуємо у віш-лист футболку-обіймашку – для прохолодних вечорів.