Це сталося: одного вечора задув холодний вітер — не той прохолодний осінній вітерець, а справжній міні-смерч. І одразу стало зрозуміло, що пальто з ним не впорається, а значить, настав час терміново підшукувати теплий і модний пуховик на зиму.
 
Осінньо-зимові тренди — питання значно серйозніше, ніж літні тенденції. У теплі місяці ще можна дозволити собі покупку заради покупки, щоб просто вгамувати спрагу внутрішньої Керрі Бредшоу і обзавестися якоюсь супермодною штучкою, яку і не сподіваєшся носити довше двох місяців, а часом і кілька тижнів. Так що коли босоніжки, куплені виключно після перегляду модних тикток-відео, ламаються, на душі не так вже й сумно.
 
А от якщо підводять осінні черевики, на які ти так сподівалася і сподівалася вийти сухою з чергової калюжі на шляху на роботу — це вже проблема. Осінні та зимові покупки мають бути надійними та якісними, адже від них залежить твоє тепло, комфорт та здоров'я. Тому ви зібрали для тебе не лише наймодніші пуховики сезону, а й ті моделі, на які справді можна розраховувати!

Спортивний дутий

Спортшик ніяк не здається і не виходить із трендів. Тож закупитись обновками на осінь у магазині спортивного одягу — не така вже й дивна ідея. Модниці цього року благоволять емблем спортивних марок, укороченим курткам у комплекті з теплими легінсами та високими шкарпетками. Поки погода дозволяє цим комбо варто скористатися! Тільки вибирай справді теплі варіанти. Деякі з них ще й водовідштовхувальні — це плюс.

З поясом

Універсальна модель, яка ніколи не вийде із моди. Ну, якщо, звичайно, вона не матиме величезного хутряного каптура і аплікації зі стразами на кишенях — але такі екземпляри ми бачимо нечасто. Головне, щоб довжина пуховика дозволяла нам красиво зав'язати пояс: нижня частина повинна бути хоч трохи довшою, ніж верхня, а в ідеалі тобі варто приміряти модель міді — і тепло, і талія підкреслена. Що ще потрібно?

Укорочений

А це найтрендовіший варіант, який ти напевно жодного разу вже помічала у соцмережах. Найсерйозніше налаштовані модниці носять укорочені пуховики з міні, що нам гарною ідеєю, чесно сказати, не здається. Давай дотримуватись правил третин: якщо верхній одяг умовно закінчується на третині фігури, то наступна горизонтальна лінія повинна припадати на наступну третину, а не середину. Так що джинси чи штани з черевиками середньої висоти нам на допомогу!
 
І ще одна важлива деталь: "укорочений" - не означає "настільки короткий, що поперек передає привіт". Адже ми все-таки вибираємо верхній одяг, в якому збираємося ходити всю осінь і зиму, а не модель, після якої зляжемо з температурою, вірно? До того ж, екстракороткі куртки з трендів вийшли і залишилися лише в соцмережах юних блогерів як елемент образу а-ля «лос-анджелеська модниця».