Існує думка, що доглядати за нігтями та стопами – це прерогатива жінок, тоді як чоловіки часто обмежуються лише дотриманням найпростіших правил гігієни. Однак зараз зростає кількість представників сильної статі, які звертаються до салонів краси, відвідують солярій та користуються послугами косметолога. Водночас догляду за ногами не приділяють належної уваги. Спробуймо розвіяти ці упередження.

Навіщо треба доглядати шкіру ніг і нігті

Чоловічий педикюр (https://fastline.studio/services/feetcare_men/) — це не просто модний тренд та не просто стрижка нігтів. Це обов'язкова необхідність, оскільки чоловічі ноги вимагають не менше догляду та уваги, ніж жіночі. Чоловіки часто носять незручне, неортопедичне взуття, нерідко працюють у таких умовах, коли ноги зазнають особливого навантаження багато годин на день.

Педикюр потрібен чоловікам з наступних причин:

  • він допомагає підтримати у чистоті та зберегти здоров'я стоп. Видалення відмерлої шкіри та обрізання нігтів запобігає розвитку інфекцій та грибкових захворювань;
  • своєчасний професійний догляд за нігтями дозволяє попередити дискомфорт, пов'язаний із нігтями, що вросли;
  • деякі професії вимагають особливого догляду, особливо якщо це пов'язано із заняттями спортом, танцями, роботою у модній індустрії.

Ще одна важлива причина: після процедури людина відчуває стан релаксу, що дуже важливо у нашому складному світі.

Частота проведення педикюру у чоловіків може залежати від їх побажань та способу життя. Загалом рекомендується робити процедуру кожні 4–6 тижнів. Але при цьому варто врахувати, що взимку чи влітку шкіра на ногах може вимагати додаткової уваги через сухість або підвищену вологість.

 

Куди можна звернутися, щоб виконати чоловічий педикюр у Києві

Здорові нігті, доглянута шкіра, акуратний зовнішній вигляд - все це легко можна досягти в мережі салонів Fast Line Studio. Більшість послуг надається на німецькому устаткуванні. Це апарати з насадками різноманітних форм і розмірів, що мають шорстке покриття для ефективного спилювання, відлущування та полірування. Таке покриття можна порівняти з наждачним папером: велике зерно призначене для роботи з нігтями, дрібніше — для видалення ороговілої шкіри, зовсім дрібне — для полірування.

Замовлення послуги чоловічого манікюру допоможе швидко і ефективно привести стопи в порядок: відкоригувати довжину нігтів, видалити пошкоджені ділянки, позбутися жорсткої шкіри, що ороговіла, і відполірувати нігтьові пластини. Всі ці дії виконуються професійними майстрами безпечно та безболісно. А на завершення кожному клієнту зроблять масаж ступнів для повного розслаблення.

Особливість цієї мережі салонів краси — паралельне надання послуг. Завдяки японському устаткуванню тут можуть проводити паралельно чотири види послуг, включаючи манікюр, педикюр, стрижку, фарбування волосся. Такий підхід дозволяє клієнтам отримати бажаний результат за короткий час.