Актор Бред Пітт з'явився на обкладинці нового номера британського журналу GQ. Актор дав інтерв'ю виданню, а також знявся у незвичайній фотосесії, автором якої став російсько-німецький фотограф Єлизавета Породіна. 

На майданчику актор позував у вбранні Giorgio Armani, Tom Ford, Saint Laurent, вінтажних речах, приміряв спідницю Thom Browne, а також постав в образі Офелії з шекспірівської п'єси "Гамлет" з картини англійського художника Джона Еверетта Мілле.

58-річний Пітт, який останнім часом став менше зніматися і більше займатися продюсуванням, розповів, що часто думає про те, що на нього чекає попереду, про шлях, який він хоче намітити для останніх етапів своєї насиченої творчої кар'єри.

Я вважаю, що я вже на останньому подиху, десь в останньому семестрі чи триместрі. Що буде на цьому етапі? І як я хочу це спланувати?
Актор також зізнався, що записує свої сни та намагається їх аналізувати. За його словами, вивчення снів є частиною цього процесу, так само як і копання у власному минулому у пошуках мудрості, яка виникає від випробувань.