Відомому дизайнеру Вере Вонг 27 червня виповнилося 73 роки. Вчера в особистому блозі вона поділила фотографії з вечора в честь дня народження. На святі іменниця з'явилася в бледно-розовому наряді з міні-шортами, яка потім змінилася на кроп-топ і міні-юбку в стразах.

Образи доповнювали діадему з розовими каменями на голові і пряді розових волосся в прическе. В розових тонах була оформлена і сама вечірка: від кольорів і скатерти до торта.

Може видатися, що Вера теж вирішила косплеити Барбі, але на самому місці таку гамму дизайнер вибрала, щоб лишній раз прорекламувати рожеве прорізання власного виробництва.

На вечеринке Вера і її друзі розважалися пением в караоке. Сама именинница исполнила хит Стіві Уандера Підписано, запечатано, доставлено.

Коментуючи нові фото Вонг, передплатники знову захопилися тим, як молодо виглядає дизайнер. Її зовнішність останніми роками постійно опиняється в центрі уваги, а публіка гадає, як Вірі вдається так добре виглядати. Декілька років тому фото дизайнера у спортивному топі стали вірусними в мережі, коли всі почали обговорювати її фізичну форму.