В прошлом году мы наблюдали настоящий бум на короткие женские стрижки. Каре и бб были на пике популярности, также как и смелые стрижки пикси и стрижка "под мальчика".

В 2020 короткие волосы остаются в моде. Оля Цибульская решилась на смену имиджа и примерила короткое каре этой зимой. Фотографией с новой стрижкой певица поделилась на своей страничке в соцсети и прокомментировала пост.

"Чому бути зіркою - круто? Я прочитаю всі варіанти і відпишу де правда.⠀
Часто чую, що мріють стати не співаками, режисерами чи моделями, а саме зірками. Щоб впізнавали і фоткалися. Як і в будь-яких стосунках - тут є плюси і мінуси.
Мінуси публічності: ⠀
- ти не можеш з’явитись в публічному місці в стилі #бомжкежуал навіть в єдиний вихідний після місячних гастролей. Бо в супермаркеті, поки ти обираєш туалетний папір хтось точно захоче селфі.
- чоловік  без коментарів.⠀
- ти обережно ставишся до людей, які набиваються в друзі. Бо часто тобою цікавляться тільки тому, що ти живеш в телевізорі.
- ти не можеш спокійно зустрічатись з знайомими з дитинства, бо тебе постійно розпитують чи правда що той з тим, той гей, а інша німфоманка.
- ти не можеш псіханути і підстригтися, коли хочеться або змінити колір волосся. Бо ви зробили фотосет для релізу нової пісні, який люди побачать за місяць і картинка в реальності і на фото має збігатись.
- ти не можеш жодну з суконь вдягнути більше одного разу. Бо Артист - чудо-жарптиця, яка несе золоті гривні і мусить постійно дивувати. Тому зі сльозами прощаєшся з речами, які запали в душу.
Ну що, досі хочеш бути зіркою?"