У твіттері обговорюють зовнішність колишньої дружини Арнольда Шварценеггера Марії Шрайвер: вона потрапила до об'єктивів фотографів, з'явившись без макіяжу на прогулянці Лос-Анджелесі.
Користувачі вирішили, що те, як зараз виглядає 66-річна колишня перша леді Каліфорнії, є наслідком невдалих пластичних операцій, і навіть порівняли її з клінгонами (вигадана інопланетна раса із всесвіту "Зоряний шлях". - Прим. ред.).
 
Марія Шрайвер, яка є племінницею колишнього президента США Джона Кеннеді, вийшла заміж за Арнольда Шварценеггера у 1986 році. У шлюбі у пари народилося четверо дітей: Кетрін, Христина, Патрік та Крістофер. Пара оголосила про розлучення у 2011 році, коли стало відомо, що у Шварценеггера є син від хатньої робітниці Мілдред Баени.
 
Шлюбно-розвідний процес, під час якого у обох екс-подружжя були інші відносини, був остаточно завершений минулого року і затягнувся через відсутність мотивації у колишнього подружжя та складнощів з розділом спільного нажитого майна (його загальна вартість склала близько 400 млн доларів). Як стало відомо раніше, також після поділу майна Шрайвер отримала половину доходів Арнольда Шварценеггера, включаючи пенсійні нагромадження.