У вівторок увечері у Голлівуді відбулася перша церемонія нагородження премії Fashion Trust U.S. Awards, приватної організації, яка займається фінансуванням та розвитком молодих дизайнерів. Переможцям було вручено призи у шести категоріях.
 
Церемонію нагородження відвідали зірки шоу-бізнесу та представники індустрії моди, а деякі з них вручали нагороди переможцям. Демі Мур у яскравій міді-сукні та шубі з'явилася разом із середньою дочкою Скаут. Кілька днів тому вони разом з іншими членами сім'ї відзначили 68 день народження Брюса Вілліса, який минулого року завершив кар'єру через хворобу.
 
На Fashion Trust U.S. Awards також були помічені: Кейт Бекінсейл в "голом" плаття з гострими плечима; Алессандра Амбросіо в Michael Kors; Періс Джексон; Хайді Клум в образі авторства Kate Barton із сумочкою-акваріумом; Сіара у напівпрозорому костюмі від Grace Ling, яка вручила нагороду Google Creativity Award дуету Puppets and Puppets; Марія Шарапова; стиліст Лоу Роуч, який оголосив переможця у номінації "Премія випускників", яким став дизайнер із Гани Папе Оппонгу; Олівія Уайлд у Chloé, свідомий Джіджі Хадід у шоу Next in Fashion Тан Франс; зірка "H2O: Просто додай води" Фібі Тонкін у сукні Proenza Schouler та інші.
 
Провідною церемонією, що пройшла в студії Goya у Лос-Анджелесі, стала комедійна актриса Фібі Робінсон, а молоді таланти виборювали звання кращого в номінаціях: "Готовий одяг", "Ювелірні вироби", "Інклюзивність", "Стійкий розвиток", "Премія випуску" і за нагороду від Google Creativity Award, яка вручається модельєру, що впливає на індустрію через свою творчість.