Джулія - уроджена італійка. Нова кохана Йе народилася поблизу Мілана в сім'ї матері-італійки та батька-американця, а після переїзду до Нью-Йорка працювала у взуттєвому магазині та кондитерській. Потім Фокс познайомилася з братами Сафді - американськими кінорежисерами, які запросили її зніматися у фільмі "Неогранені коштовності". Так почалася кар'єра Джулії як актриса.
 
2. У шкільні роки Джулія була секс-працівницею
 
Джулія була домінатрікс - це роль у БДСМ-практиках, де жінка завдає чоловікам біль або принижує їх. «Бути домінатрікс — це не так про секс, як про усвідомлення себе садистом, мазохістом чи кимось ще. Це більше пов'язано із емоціями, я б сказала. Я випускала стільки агресії на цих хлопців», – розповіла актриса в інтерв'ю Office.
 
3. Вона писала картини кров'ю
 
Творчість Джулії не для людей зі слабкими нервами. У 2017 році актриса відкрила виставку R.I.P. Julia Fox, де якраз і розкрила свою садомазохістську сторону. Експозиція була присвячена викриттю фетишів у історично табуйованих сферах нашого життя. Найстрашніше — картини вона написала справжньою кров'ю. "Я хотіла, щоб ця виставка була настільки щирою, наскільки це можливо", - сказала Фокс.
 
4. Колишній чоловік Джулії - російський пілот
 
Акторка має однорічну дитину Валентино від російського пілота Пітера Артем'єва, за яку вона вийшла заміж у 2018 році, а розлучилася незадовго до зустрічі з Йе, в грудні. Пітер працює приватним пілотом на Брайтон-біч в Америці, тож у Росію заради нього Джулії приїжджати не доводилося.
 
5. Джулія зустрічалася з Дрейком
 
Так-так, у лютому 2020 року актриса була у відносинах із найлютішим ворогом Каньє. Щоправда, далі за подаровані дві сумки Hermes Birkin і однієї ночі в Торонто роман не зайшов. А сама Джулія зовсім намагається забути цей період і стверджує, що нічого «толком-то і не було».