Якось ми пропустили момент переходу від босоніжок до чобіт, що, чесно кажучи, досить сумно. А як же лофери, балетки, черевики, демісезонні кеди? Що ж, надалі будемо акуратнішими і відразу ж займемося пошуком теплого взуття. Сьогодні розуміємося на найтрендовіших моделях чобіт, ботфортів і черевиків!
Благо, дизайнери цього сезону здебільшого запропонували не тільки човники та босоніжки, а практичне взуття, яке підійде не тільки для подіумів. Ось це справжні ready-to-wear: одягли, встали та пішли!

Гумові чоботи

Чоботи Chanel – це легенди. Від тих, що носила Енді Сакс у фільмі "Диявол носить Prada", до нових моделей на осінньому показі модного Будинку. Нас особливо порадували гумові варіанти — нарешті, гідний суперник для місцевої погоди.

Ботфорти

Ботфорти — тренд-поверненец із нульових та улюблена річ фанатів Аріани Гранде. Але це ще не означає, що можна дістати дивом уцілілу пару з минулого і знову її носити. Придивись до моделей на масивній підошві: по-перше, вона просто зручніша, по-друге, у них ти не ризикуєш виглядати вульгарно, як на шпильці.

Металік

А ось і наш улюбленець серед взуттєвих трендів осені — чоботи металік. Особливо популярні срібні та золоті моделі, що, до речі, дуже до речі: вони легше за інших комбінуються з одягом, тому що просто відображають кольори в аутфіті. І тільки уяви, як несподівано і стильно буде виглядати, скажімо, сукня-комбінація зі светром та ботфорти металік. Вау!

Пухнасте взуття

Чи знаєш, ми теж не залізні і нічого не можемо з собою вдіяти, коли бачимо волохаті тапочки та черевики. У всіх веда буває настрій, коли хочеться завернутися в безглуздий светр, а треба йти і робити справи. Що ж, йди собі на здоров'я — у пухнастому взутті, яке цього сезону носити дозволяється.

Платформа

До цієї категорії підійдуть і ботфорти, і кросівки, і короткі чоботи, і черевики, головне, щоб підошва була великою і стійкою. Взагалі модниці часто недооцінюють платформу, адже це непоганий спосіб піднятися над землею, додати «дрезинку» в аутфіт і замінити незручні шпильки.