Джинси skinny. Сьогодні дизайнери віддають перевагу куди більш вільному крою, тому вузькі облягаючі skinny відійшли на задній план. Тільки не поспішай їх викидати — вони тобі ще знадобляться. 
По-перше, ти можеш обіграти їх актуальними деталями, наприклад, накинувши об'ємний піджак на плечі та доповнивши образ грубими черевиками. Ну а по-друге, такі джинси будь-якої миті можуть повернутися і знову стати модними. Подейкують, що це може статися вже цієї осені. Що ж, побачимо.
Спідниця олівець
Постійний атрибут офісного стилю - спідниця-олівець - так довго жила в наших гардеробах, що просто всім набридла. Сьогодні вона асоціюється у нас із чимось непоказним та нудним. Замінити її можна актуальною цього року моделлю із запахом. Вона не тільки виглядає цікавіше, а й візуально стрункішою фігуру. Справжня знахідка!
Піджак по фігурі
Коротенький, вузький піджачок не тільки виглядає куцо, але й завдає значних незручностей у процесі носіння. Радимо замінити його на модель більш серйозною. Довжина до середини стегна, вільна посадка, чітка лінія плечей - на що варто орієнтуватися при пошуку ідеального варіанту. Ще один плюс піджаків оверсайз-крою - їх можливості набагато ширші, а значить, що ти зможеш поєднувати їх із великою кількістю речей.
Сукня футляр
Коли ми говоримо про базовий одяг, на думку відразу спадає сукня-футляр. Ми його так заносили, що образи з ним здаються якимись нудними. А може просто варто трохи відпочити від нього, тим більше що існує так багато інших стильних та універсальних варіантів. Вільні сукні-туніки, сукні-сорочки та моделі у білизняному стилі – чудова альтернатива звичній класиці.
Балетки з круглим носом
Ще один завсідник жіночого гардеробу, з яким настав час попрощатися. Однак засмучуватися не варто. Таке взуття візуально збільшує ногу і додає своїй володарці пару-трійку зайвих кілограмів. Крім того, носити її регулярно дуже шкідливо — можна заробити плоскостопість або значно серйозніші проблеми.