Лілі Коллінз стала героїнею нового номера іспанської версії журналу Harper's Bazaar. В інтерв'ю виданню актриса розповіла, чим її героїня із популярного серіалу Netflix "Емілі в Парижі" відрізняється від протагоністки "Сексу у великому місті" Кері Бредшоу.
 
За словами Коллінз, одна з головних відмінностей полягає в тому, що Емілі, на відміну від Керрі, розкривається не лише як жінка, яка прагне знайти супутника життя, а й як самостійна особистість.
 
"У серіалі є романтика, але його не можна назвати романтичною комедією в класичному розумінні. Емілі — сучасна жінка, яку цікавлять її досягнення в кар'єрі, її друзі, подорожі, освіта та вивчення своєї ідентичності", — сказала актриса.
 
У цьому сенсі, вважає Лілі, "Емілі в Парижі" повною мірою відображає нові тенденції суспільства: "Мене часто запитують, чи не є Емілі скоріше трудоголіком, ніж романтиком, і я вважаю, що в ній поєднуються обидві ці сторони. Вона дивиться на життя через призму романтики і потребує інших людей, своїх друзів і оточення, але водночас не залежить від них, тому що знаходиться в пошуку себе і будує своє майбутнє. Така модель поведінки ближча молодому поколінню».