Дарувати подарунки приємно та хвилююче, але це і найважче. Потрібно правильно підібрати подарунок та презентувати його. Квіти, парфуми, цукерки, - все це вже в минулому. Такі подарунки не хвилюють і більше не дивують. Та сучасний модний світ озирнувся назад, в далеке минуле і виніс з нього найкраще, і найдивовижніше - вишиті жіночі сорочки. Саме вишиванка є найкращим подарунком коханій людині, адже це вияв своєї любові, піклування та гарного смаку.

Жіночі вишиванки зіткані зі спогадів, легкими стібками в них вплетені думи та пісні нашого народу, а в незвичних візерунках схована українська душа. Жіночі вишиті сорочки сьогодні підкорили не лише серця українських панянок, але і думки світових дизайнерів. Модний світ піддався чаруючій красі вишиванок і з подіумів пропонує сучасні інтерпретації знайомих мотивів. Обравши вишивану сорочку для коханої, чоловік зможе здивувати жінку, виявити турботу та відзначитися оригінальністю.

Жіноча вишиванка – корисний подарунок наповнений коханням Вибір подарунка коханій людині завжди проходить низку етапів, коли потрібно робити важкий вибір і визначатися. Частіше за все труднощі виникають в емоційному сприйнятті подарунка, бо він повинен бути і яскравим, і корисним, і доречним, і потрібним. Всі ці якості важко поєднати в єдиній речі, але можливо. Вишита сорочка є саме тією особливою і бажаною річчю, бо вона промовляє про теплі почуття, розповідає про турботу та буде доцільним подарунком для кожної жінки.

Навіть якщо кохана вже має вишивану сорочку, ще одна їй не завадить. Адже можна обирати з безлічі моделей, серед яких найбільш популярні:

- Класична вишиванка жіноча білого кольору;

- Сучасна вишиванка жіноча чорного кольору;

- Вишиванка з поясом;

- Жіноча вишита сорочка приталена;

- Жіноча вишиванка з білим, червоним чи чорним орнаментом;

- Вишивана сорочка бісером.

вишиванкаБез сумніву, вишивана сорочка – тренд року. Отримати такий подарунок мріє кожна дівчина, а здійснити мрію коханої – покликання чоловіка.

Вибираємо вишиванку правильно

Коли питання: «що саме подарувати коханій?» вирішено, залишається зовсім малий сумнів – як правильно вибрати вишивану сорочку і на що звернути увагу. Для відповіді на це питання необхідно визначитися з:

1. Призначенням вишиваної сорочки. Для чого і куди буде вдягатися вишиванка. Якщо на свято чи святкові дні, тоді краще вибрати яскраву і пишну вишиванку з червоним візерунком в вишивці, чи вишиту бісером. Для щоденного використання підійдуть вишиті сорочки з льону чи домотканого полотна, сірого або чорного кольору, з простішими візерунками. Урочисті події краще підкреслить біла вишиванка.

2. Віком іменинниці. Кохані жінки завжди молоді, але виходячи з віку можна підібрати вишивану сорочку, яка найбільше пасуватиме жінці. Молоді дівчата віддають перевагу сучасним моделям з яскравою вишивкою, які по стилю пасують під леггінси, шорти, джинси. Кольорова гамма різноманітна, від синіх і сірих візерунків, до різнокольорової гамми. Жінки середнього віку частіше обирають стриману класику, з червоними і чорними вишитими візерунками. Жінки літнього віку схильні до спокійних теплих тонів оздоблених золотистою вишивкою.

3. Символічністю подарунка. Якщо кохана справжній патріот, любить одягати речі відповідної тематики, можна обирати традиційну вишивану сорочку з стійкою. Або ж купити вишиванку з коротким рукавом і оздобою тільки на комірі чи рукавах. Небагато вишиваних елементів підкреслить стиль речі.

Найважливіше правило вдалого вибору – обирати серцем. Саме серце підкаже, якою повинна бути особлива вишита сорочка для коханої, щоб її очі засяяли теплотою та коханням. А посмішка розповідала набагато більше за слова.