Ольга Фреймут поделилась фотографией с фотосессии, покоряя роскошным внешним видом в нежном розовом платье оригинального кроя.

Под фотографией в социальной сети Фреймут поделилась 10 правилами, как выглядеть безупречно.

1. Візьміть собі за правило щоранку починати з йогурту.
2. Їжте те, з чим себе асоціюєте. Наприклад, я віддаю перевагу чомусь легкому: нехай це буде , салат зі свіжих овочів або відварене куряче філе. Їсти краще багато разів на день, але невеликими порціями. Ні в якому разі не доводьте себе до голоду.
3. Iз напоїв, що містять алкоголь, віддайте перевагу вину. Пийте тільки хороше дороге вино.
4. Ведіть активний спосіб життя. Я захоплююся гірськолижним спортом. Пляжі та матрацний відпочинок - не для мене.
5. Після пологів фігура виглядає так само, як і до? Візьміться за себе. Схуднути після вагітності допоможе яблучна дієта на основі яблук сорту «Гренні Сміт», як вона допомогла мені.
6. Слідкуйте за грудьми, особливо, якщо ви вагітні. Носіть бюстгальтер, починайте користуватися спеціальними кремами, що запобігають появі розтяжок, вже зараз. Під час годування груддю не знімайте бюстгальтер навіть вночі.
7. Не розпускайте живіт, тримайте його весь час втягнутим. Вашій стрункості будуть заздрити, а вам не доведеться витрачати час на фітнес і качати прес. Ходіть, постійно тренуючи м'язи живота шляхом втягування. Цьому секрету мене навчила мама в ранньому дитинстві.
8. Скажіть категоричне «ні» штучнiй красi та пластичної хірургії. Але будьте завжди доглянуті та привчайте до того ж своїх дітей.
9. Після 30 років уникайте тривалих сонячних ванн, щоб сонце не старiло вашу шкіру. Я, виходячи на вулицю влітку, використовую сонцезахисний крем з SPF не менше 50.
10. Не паліть. Сліди куріння на шкірі не приховає ніякий професійний макіяж.
P.S. Яких правил Ви дотримуєтесь?