Певица продолжает свое путешествие Америкой. В срцсети Настя Прихоько делится впечатлениями от страны, в которой отдыхает уже не первый раз.

Также Анастасия много рассказывает о еде. В частности, недавно она поделилась следующими мыслями.

"Ну всеж таки я сумую за своєю рідною їжею, так,якість на першому рівні, навіть якщо це вулична їжа, але як дізнатися що там смачно? Легко майже на кожному ресторані або кафе, є літери!
 
А-Якість супер
 
В- Так собі але якщо дуже голодний ключове слово «дуже голодний» Можно з’їсти .
 
С- Обходь стороною! Бо можеш одразу потрапити у лікарню! 
Всі ці літери як позначка якості, і висять вони при вході, знімати їх не можна, то типу ревізор))) Ну що розповідаю!
 
1- Курячи крильця я придбала саме на вуличний їжі, жуть які гострі, пересмажені і дуже сухі! Фу! Нам 5 Америка 2
 
2- Салат він коштує всього 5 баксів, але тут все є, і морква, и листя салату, оливки, помідори, перец, огірок та цибуля! 
Смачно і при мені готували! 5:5
 
3-Ой і біда з цими супа в Америці, не вміють готувати вони їх зовсім! Це курячий бульон схожий на желе, чому не знаю! 
Америка 2 нам 5
 
Далі ми заїхали до Корейського магазину!!! Ну тут все , мене розірвало, все свіже, свіже! Готують суші та сашимі одразу при тобі, якість не описати словами, а смак, Боже той смак свіжої тільки но виловленої риби не передати словами!!! Ціни вражають, бо дешево, я купили сашимі з вугря, та сьомги , а також традиційну червону ікру!!!! Ціни 100% відповідають якості! Задоволення неймовірне!
 
Ну і самий легендарний заклад Америки «Hard Rock” кафе!!! Стейк медіум, насичені смаки, мінімум солі та спецій готують дуже швидко, ти просто отримуєш задоволення від проведеного часу у кафе! 5:5 
А от картопля пюре підвела їх, я не знаю чому, але вони не дочищають її тому пюре виходить з шкіркою, чому? Я теж не знаю, але це не перше кафе де я таке бачу, то норм для них, а для мене Америка 2 за пюре нам 5+
Ну і на останок салат, тут ти теж можешь замовити свій салат який ти хочешь, я традиційно люблю овочевий, без всяких сирів, каперсів та оливок, Можно з подвійною порцією томатів, перцю що хочешь, ціна від того не змінюється!!! Але я вже дуже хочу курячого бульйону, пюре без шкурки, та запечену курочку у духовці, оселедця с печеною картоплею та салом!!! Все ж таки звикаєш до свого рідного смаку, і важко вживати їжу такого типу кожного дня!"