Катя Осадчая поделилась селфи, позируя без косметики на лице. Теелведущая не первый раз демонстрирует естесственный вид, очаровывая свой красотой.

Также Осадчая поделилась парочкой фотографий из рабочей поездки, в этот раз в Данию. Один из постов в соцсети Катя прокомментировала:

"Той випадок, коли летиш у перше відрядження у новому році, шукаєш на карті маленьке датське містечко, а виявляться, що опиняєшся на батьківщині LEGO (мами хлопців зрозуміють) 
В моєму житті, кольорові кубики, що з періодичністю розкидані в найнеочікуваніший місцях по будинку, з‘явилися 16 років тому :) з тих пір я знаю про конструктори все ) 
Ми з Іллею, були в LEGO park, але неподалік Мюнхена, а у НЙ спеціально пішли на виставку витворів мистецтва зі знаменитих bricks. Колись, у віці п‘яти років Ілля замовив конструктор, що вже зняли з випобництва, замовлення будо Діду Морозу, адже він все може.
Тоді, дідами морозами довелося попрацювати консьєржам одного з паризьких готелів і якимось дивом, на складі під Парижем, знайшлися залишки потрібних коробок. 
У Біллунді, здається, що місто побудовано навколо розваг пов‘язаних з конструктором- парк, величезний музей з ігровими майданчиками на даху, скульптури і тематичний готель. Взимку парк зачинений, але ми з Іллею вирішили приїхати в Біллунд влітку. "