Ольга Сумская поделилась праздничным фото с красивом платье-вышиванке на страничке в соцсети. В руках Ольга держит кутю и делится рецептом самой вкусной кути с поклонниками в Инстаграме.

"Сьогодні,6 січня,святий вечір!Готуємо найсмачнішу кутю разом!Ось мій фірмовий рецепт:варимо спеціальний швидкого варіння сорт пшениці до готовності(тут важливо не переварити!),окремо запарюємо сухофрукти(курага,родзинки,хто любить-чорнослив,груші,яблука),цей навар зберігаємо,який потім додамо до куті!Також окремо запарюємо грецькі горіхи,аби з них вийшла гіркота.Далі беремо мак,заливаємо водою,додаємо пару ложок цукру і варимо 15хв. на малому вогні,потім перетираємо у макітрі,або мелемо на м’ясорубці ...

Зварену пшеницю(якщо не знайшли,можна замінити булгуром,рисом) змішуємо з подрібненими сухофруктами(перемолоти ) і перетертим маком!Зараз якраз час меду!Його додаємо за смаком..Якщо суміш суха,долийте навару з сухофруктів..Отже,все наче є,але чогось не вистачає!Секретні інгредієнти:трохи ЦУКАТІВ І ЛОЖКУ КОН‘ЯКУ,для аромату...Таку кутю можна їсти тричі на день весь тиждень..І не набридне.Потім звісно,не влазиш в жодні штани,але яке задоволення!Всім смачного!Гарного свята!Христос ся рождає!"