Оля Фреймут приняла участие в стильной фотосессии и поделилась черно-белыми фотографиями с поклонниками в Инстаграме. Свой пост Фреймут прокомментировала.

Запитували ви, відповідала я
Що викликає у вас посмішку?
­
Моя сім‘я. На Новий рік подарувала чоловікові книгу, над якою працювала 2 роки. Вона обмеженого видання, де зібрано фрази моїх дітей з моменту, як вони почали розмовляти. Це і викликає посмішку.
­
Що вам допомогло в досягненні того, ким ви є?
­
Важливо не зраджувати нікого. Ні себе, ніколи і ні за яких обставин; тоді залишишся собою і не буде соромно дивитися щоранку на себе в дзеркало.
­
Як легко навчитися говорити людям «ні», коли це потрібно?
­
Як правило, завжди погоджуються повії, тому говорити «ні» — це ознака гарного тону, я вам цього бажаю.
­
Буде новий сезон «Від пацанки до панянки»?
­
Буде, звісно буде. Хороший проект, але без мене, бо в компанії мого чоловіка...дружина і чоловік разом працювати не можуть.
­
Каких правил вы придерживаетесь в питании. Очень хорошо выглядите!
­
Хитруні ви, дівчата. Чомусь про бездоганну фігуру запитують ті, хто самі мають неперевершений вигляд. Але моє правило — все робити мало, мало їсти, мало спати, мало пити ( я про просекко).
­
Де можна купити такі кросівки?
­
Стиль життя вимагає бігати за дітьми, тому я підбори змінила на гарні кросівки. Дякую за те, що помітили! Недаремно інвестувала в них гроші, ось ці, наприклад, придбала в бутику Celine.
­
Ответьте тезисно пожалуйста для меня леди -это …
­
Для мене бути леді — це мати гарну освіту, не обов’язково бути багатійкою, але обов’язково бути охайною. Мати гарний смак і дбати про те, щоб людям навколо тебе було добре.
­
Как вы думаете какой вы будете бабушкой для своих внуков!? спасибо
­
Мені б дуже хотілося бути бабою Олею, в якої є дід Володя, які живуть між двома країнами: Україною і Англією. А в Англії шукайте мене десь в Челсі, там я буду бавити своїх внуків. В мене їх буде 20.
­
Що стало поштовхом до написання перших книжок?
­
Книги пишуть, аби зекономити на психологах. Це історії про біль, розчарування, кохання. Моя перша книга «Де їсть і з ким спить Фреймут» була про красиві пережиті стосунки."