Катя Осадчая поделилась фото из дома позируя в стильном наряде - белой блузке, джинсах клеш и с ярким платком в волосах. 

Под фотографией в Инстаграме Осадчая рассказала, чем можно занятся дома во время карантина. 

"Залишатися вдома — вимога й необхідність. А як проводити час на карантині з користю? Напишіть список справ для себе та дітей. ⠀
Заняття з дітьми заслуговують на окремий пост, напишу про це згодом. А поки рекомендую:
розібрати всі речі — від одягу до кулькових ручок — за методом Марі Кондо та її магічного прибирання. Ця однойменна книга японської майстрині прибирання стала бестселером у всьому світі, адже метод справді дієвий. Я вже розібрала за ним частину речей і планую це зробити знову. Хоча у своїй книзі Марі дає на це пів року, зараз, під час карантину, ми можемо впоратися швидше. «Магічне прибирання» доступна онлайн.
спорт. Навіть ті, хто зазвичай не займаються спортом, нині мають приділяти йому хоча б по 5 хвилин щоранку. В мережі є безліч п’ятихвилинних вправ для преса, деякі з них я вже взяла на озброєння. З такими простими вправами за три тижні у нас точно вималюються кубики.
«сходити» до театру вдома. Метрополітен опера, Віденська опера та інші найвідоміші опери й театри зараз надають безкоштовний доступ до своїх вистав. Заходьте на сайт театру, в якому мріяли побувати, й насолоджуйтеся переглядом.
Google Arts & Culture. Сайт і зручний додаток для смартфона чи планшета, де опубліковано величезну кількість творів мистецтва з різних музеїв світу. Картини можна шукати за музеями, епохами, напрямами чи митцями. Не забудьте скласти собі список тих музеїв, куди потрібно обов’язково поїхати після завершення пандемії.
вивчити іноземні мови. Якщо ви мріяли підтягнути англійську чи французьку або нарешті опанувати португальську, зараз саме час це зробити. Рекомендую щоранку розклеювати по дому по 15 слів, вчити їх протягом дня, повторювати ввечері перед сном, а наступного дня складати з цими словами речення. І так постійно. За час карантину ваш словниковий запас суттєво зросте.
згадати захоплення дитинства. Я в дитинстві плела макраме, вишивала й в’язала. Потім на все бракувало часу. Зараз хочу згадати в’язання.
переглядати улюблені програми. Тепер, коли ви вдома, улюблену програму вже точно не пропустите. Тому зустрічаємося сьогодні о 23:30 на 1+1 «Світське життя». В ефірі щосуботи!"