Наталья Валевская решила поддержать поклонников во время карантина и поделилась секретами хорошего самочувствия на страничке в соцсети Instagram.

"Зберігати спокій в будь-яких обставинах - це задача ,яку я поставила перед собою 6 років тому ,після проходження Мегатренінгу .
Щодня я працюю над цим, використовуючи різні засоби.
Ось мій міні-список  :
1. Глибоке дихання , дихання «черепахи», дихання за системою Стрєльнікової
2. Зміна фокусу з негативного на позитивний (задаю собі питання : «Що корисного в цій ситуації для мене особисто? Який новий досвід? Чого мене вона це навчила ?Що мені треба ще пропрацювати?»)
3. Кожні 30 хвилин ,в мене спрацьовує таймер і я відслідковую , за цей час я мислила позитивно чи мали місце негативні думки.., якщо негативила, то штрафую себе, і навпаки ,якщо була на позитиві- нагороджую себе .
4. Слідкую за тим,скільки я сплю за добу. Недосип дуже сильно впливає на психічний стан не в кращий бік, як ви розумієте
5. Вода - вона не тільки джерело життя , але ще й добре заспокоює . Пийте воду ,встановіть програму-нагадування, купайтесь в ванні з сіллю,аромамаслами,свічки не забудьте запалити, і ввімкнути спокійну музику. Я дуже полюбляю китайську релакс музику. Також у воду я додаю бішофіт , його купую в Епіцентрі , і хвойний екстракт , його купую в аптеці.
6. Вітаміни/Мікроелементи . Роздратування і нестійкий емоційний стан могли бути викликані не тільки панікою, але ще й недостатною кількістю мікроелементів і вітамінів , таких як Магній і вітаміни групи В.
7. Спорт . Обожнюю з дитинства. В той момент , коли всі в моїй родині дрихли(спали) в неділю, я одягала спортивний костюм і кросівки, і бігла з гори до озера (Озерка), і вгору ,а вона не така вже й проста та гора була. Хто живе в Хмельницькому знає , я бігла від костьола до озера і назад і далі ще займалась на турніках. Не знаю в кого я пішла.. Минуло багато років з тих пір, а я й далі (тьфу-тьфу,тук-тук-тук) займаюсь спортом. Розписала собі такий комплекс : Йога (Сурья Намаскар і йога для початківців), Цигун,Фітнес для різних груп м‘язів, і обов‘язково працюю над хребтом !!"