Оля Фреймут поделилась архивной фотографией, вспоминая свой отдых  в Швейцарии, и прокомментировала пост в социальной сети Инстаграм.

"Після вчорашнього посту. Вперше відповідаю на критику , ніколи не виправдовуюся , бо так чинять винні.
Друзі, я не колекціонер душ (фолловерів); мені байдуже, скільки у мене підписантів.
Я надто поважаю вас, щоб привертати увагу постами про дурниці з мого побуту. Ну кому може бути цікаво, що я їла, куди пішла, як позаймалася спортом ( і не тільки ним) - хіба маньяків таке цікавить.
Я знаю, що виставляючи пости, де я вигулюю кота, обіймаю чоловіка, п’ю гидке смузі для схуднення , такі пости набрали б багато лайків.
Погодьтеся, що оголенець в парку, який демонструє за кущем причинне місце, приверне більше уваги, ніж інтелігент, що читає собі на лавочці... Але я не хочу бути цим оголенецем.
Не можу я так з вами - не хочу маніпулювати вашою довірою. Про це і був пост - я не хочу «обслуговувати інтереси» і підтакувати усім віянням. Бути зализанцем на вимогу публіки.
Знаю, в Інстаграм не варто розмовляти на глибокі теми, тут вітається простенький жанр; бо все сприймається буквально.
Але я переконана, що ті, кому я близька, розуміють і навчені читати між рядками. Якщо дивитися на все буквально, то і на Рубенса можна напасти за його надмірну звичку демонструвати жіночу плоть. Але ж він не про товстих панянок...
Словом. Всі, кому незатишно у моєму товаристві - ви вільні покинути сторінку. А ті, хто вміє бачити глибоко, рада, що ми разом."