Телезвезда Леся Никитюк не только осталась в Украине, но также нашла способ помочь множеству украинцев, которые были вынуждены бежать от войны и покидать свои дома.

О том, как Леся себя чувствует и что помогает ей справляться, телезвезда рассказала недавно в интервью.

"Блогером і ведучою була до 24 лютого. Після того, як нас прийшли «освобождать», одну професію змінила на 16 нових — тепер я ріелтор, завскладом, водій. Коли треба — відвожу, привожу, заселяю, намагаюся знайти потрібні продукти, одяг, ковдри для людей, щоб вони змогли хоча б прилягти та відпочити — не в усіх одразу виходить заснути.

Не можу сказати, що в перші дні моя психіка була стабільною. Я не те, щоб плакала… Просто просила Бога прокинутися. Мені досі здається, що це все — страшний сон. Коли виїжджала з Києва на четвертий день, стояла в довгій черзі на заправці. Вся запухла, мене трусило, я намагалася зібратися з силами, щоб заправитися й поїхати далі. До мене підійшли люди і кажуть: «О, Леся Іванівна! Можна з вами сфотографувати дітей?» Я повернулася, а вони: «Ви що, плачете? Якщо і ви почнете плакати, тоді нам взагалі капець! Вам плакати не можна!» Не можу сказати, що вже адаптувалася… Але зрозуміла, що маю намагатися бути для людей тією Лесею і нести позитив."