Певица Джамала недавно снялась в фильме о звездах Евровидения и рассказала о своем опыте поклонникам на страничке в соцсети. 

"Подивилась фільм «Євробачення: Історія вогненної саги» (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga)
Звичайно, коли мене запрошували, я знала тільки основний хук — співак з Ісландії мріє потрапити на цей конкурс. І все!
Моє відверте враження після перегляду:
дуже добра, світла сімейна комедія про ціль і мрію.
Можу сказати, що дуже точно та в деталях показали лаштунки конкурсу. Як видають мікрофони; як йде репетиція; якщо ти вичерпав свій час, тебе просять зі сцени; як звертаються до виконавців (зверніть увагу! називають не ім’я, а країну!)
Як виконавці проводять час, спілкуються. Так, бувають вечірки, і навіть є такі виконавці, що можуть сказати щось на кшталт «шкода, твоя пісня за рейтингом дуже низько» перед виступом! 
І ти маєш зробити вигляд, що все добре і йти на сцену!
Дуже круто показали основний «гріх» — як виконавці в підготовці над піснею майже завжди перестараються з постановкою, вбранням.
Такий дитячий, але дуже милий момент (спойлер!), що співаки ніколи не дорослішають, вірять в мрію, ельфів і справедливість! Все так!!!
В Україні фільм вже в топ-10 - це мене дуже тішить!
Приємно бути маленькою частиною цього свята.
Режисер Девід Добкін і продюсер Вілл Ферелл розповідали мені, чому хочуть, щоб трималося секреті, що справжні переможці Євробачення взяли участь у фільмі.
В них загорілися очі, коли говорили:
«От зрозумій, всі дивляться фільм, це їм лише нагадує про конкурс. А тут просто серед героїв, акторів, з’являєшся ти! Уяви, скільки радості буде в справжніх фанів!»
Я бачила на власні очі, що це зроблено з любов‘ю до фанів. І це дуже круто!!!
Дивіться!"