«Важлива подія - бути тут, адже мій дід стояв 8 травня у Берліні захищаючи наше покоління. Моє покоління знало про війну, але ніколи її не відчувало. Ми ніколи не думали, що у 21 сторіччі з’явиться новий нацизм - це рашизм, і що ми будемо сьогодні теж стояти тут, відстоюючи наше право на самоідентифікацію, наше право на націю, на мову, на культурну спадщину.

Сьогодні чомусь з’явилась ідея, що це не потрібно на тій території, де знаходиться Україна. Що вона занадто креативна, культурна, сучасна, не скорена. Ми сьогодні відстоюємо наше право на цілі покоління вперед, зберігаємо культуру України. Кожен наш крок,  кожна наша дія - це об’єднаний фронт: творчий, військовий, інформаційний, кібер фронт, - усі ми боремося за одне єдине, за право бути на своїй землі господарем. Господар - це той, хто примножує на своїй землі все, що зрощено, хто може об’єднувати родину за одним великим столом. Сьогодні ми об’єдналися заради перемоги. Слава Україні! Героям слава!», - сказала Тіна Кароль.

У своїй промові Кароль також згадала бійців полку «Азов», які  у Маріуполі.

«Азов» - Герої України. Таких воїнів не знає світова історія. Можливо, лише в легендах ми чули про 300 спартанців, сьогодні Азов є нашими 300 спартанцями, вони - наші визволителі», - додала співачка.