Анджеліну Джолі помітили в коледжі Спелман — акторка приїхала відвідати свою старшу дочку Захару, яка вступила туди цього літа.
 
Для візиту до коледжу Джолі обрала бежеве пальто, чорний костюм та окуляри-авіатори. Актриса встигла поспілкуватися та сфотографуватися зі своїми шанувальниками, які опублікували фотографії із зіркою у твіттері (заблокований у Росії).
 
Крім того, вона та Захара також сфотографувалися з передвиборчими плакатами політика Стейсі Абрамс, яка зараз балотується на пост губернатора Джорджії. "Я справді зустрілася з Анджеліною, - пише одна з шанувальниць у твіттері. - У житті вона бездоганна! Дякую, це зробило мій день".
 
17-річна Захара цього року закінчила школу і вступила до престижного приватного коледжу Спелман в Атланті — він вважається головним афроамериканським коледжем у США. У Спелман Захару проводила Анджеліна, Бред Пітт пізніше публічно привітав дочку і заявив, що дуже пишається їй.
 
У Анджеліни Джолі та Бреда Пітта також є прийомні сини Меддокс та Пакс та біологічні діти від Бреда Пітта — Шайло, Вів'єн та Нокс. Старший син Джолі навчається у Південній Кореї, а молодші діти поки що у школі.