Певица Джамала появилась на сцене в восхитительном пышном платье, дополнив свой образ жакетом в тон образу. Звезда презентовала свою песню, а также прокомментировала итоги отборочного тура к конкурсу Евровидение, которая Украина провела в этом месяце.

"Ось і закінчився Національний відбір на Євробачення-2019. Хочеться сказати буквально ще кілька слів. Євробачення - це, перш за все, свято музики, така пісенна Олімпіада. Проте, в ситуації, в якій зараз знаходиться наша країна, мені, як і багатьом нашим громадянам, важко контролювати емоції під час таких розмов, котрі звучали на сцені Нацвідбору, особливо стосовно Криму. І саме тому мені важливо наголосити, що це аж ніяк не вплинуло на те, як я ставила оцінки учасникам. Я керувалась виключно справедливою професійною оцінкою пісень та артистів, і їх шансів перемогти в Тель Авіві. Я неодноразово говорила, які критерії буду використовувати, і що моя мотивація це виключно перемога України.
Країна вибрала Марув переможцем, і я приєднуюсь до щирих привітань щодо цієї перемоги!
Цей Національний відбір для мене також особливий, оскільки я мала можливість презентувати вам свою нову композицію «Solo», якою, попри технічні складності, мені все таки вдалося з вами поділитися."
⠀