Оля Фреймут поделилась фотографией на старничке в соцсети, демонстрируя яркий уличный стиль. Для прогулки по городу Фреймут выбрала красивое красное пальто и дополнила свой наряд черными сапогами.

Также на днях Оля поделилась с фолловерами в Инстаграм советами, как всегда выглядеть восхитительно.

"Друзі, в коментарях ви часто питаєте в мене різних порад. Саме тому я вирішила виділити окрему рубрику #ФреймутРекомедує, де ми будемо ділитися досвідом, а я буду відповідати на ваші питання.
Сьогодні поговоримо про впевненість. Доводилося чути, що впевненість в собі залежить від правильного настрою. Люди сприймають нас такими, якими ми себе відчуваємо.
Я не зовсім згодна з цим методом, бо скутій людині дуже важко повірити в себе, адже вона бачить себе по-іншому.
Я підготувала 5 порад, як почувати себе впевнено в будь-яких ситуаціях. 
1. Слідкуйте за своєю зовнішністю. Доречність, охайність та актуальність одягу дозволить почувати себе комфортно в будь-якому оточенні. Одяг має личити вам і добре виглядати. Вам має бути комфортно.
2. Дотримуйтеся гігієни. Якщо від вас буде неприємно пахнути, ніяка впевненість не допоможе. Краще уникати задушливих парфумів у людних місцях . Користуйтеся антиперсперантами та дбайте про свіжий подих. Для свіжого подиху я рекомендую ополіскувач Listerine – він додасть впевненості та подбає про чистоту ротової порожнини. 3. Пограйте у впевненість. Уявіть собі, що зараз ви зовсім інша людина, наділена потрібними вам якостями. Тримайте спину рівною, намагайтеся говорити чітко, і ви самі побачите, як внутрішній настрій підтягнеться до зовнішнього відображення.
4. Обов'язково готуйтеся. До виступу, розмови чи переговорів – без цього ви не зможете справити правильне враження чи відстояти свою думку.
5. Будьте щирими. Якщо ви по-справжньому зацікавлені іншими, уважно слухаєте чи висловлюєте думку, вам ніколи буде копатися в собі.
Впевненість як гарна звичка, варто лише регулярно її використовувати."