Обираючи образ для весільної церемонії хтось надасть перевагу кедам та футболці, а хтось все ж мріє про весільну сукню. Сьогодні не існує жодних рамок та обмежень і ви сміливо можете обирати те, що відповідає вашим смакам. А головне, що для цього є можливості.

Щоб полегшити ваш вибір, ми пропонуємо 6 варіантів, де знайти весільні сукні в Чернівцях.

1. Весільні салони

Обираючи сукню в весільному салоні ви однозначно не прогадає. Це консервативний варіант перевірений роками. Асортимент в таких салонах завжди відповідає потребам клієнтів, а знайти такі салони в Чернівцях можна на сайті List.in.ua.

2. Індивідуальний пошив

Якщо ви регулярно підганяєте свій одяг під необхідні параметри та звикли, щоб на вас все сиділо ідеально, індивідуальний пошив за авторським дизайном — це саме для вас.

Перевагою цього варіанту є те, що завжди можна внести корективи та правки в дизайн на процесі виготовлення. Що стосується самого майстра чи майстрині, що здійснюватиме роботу, то варто обирати людину чиє портфоліо робіт вам справді подобається включаючи стиль та загальне враження від готових екземплярів.

3. Прокат

Обираючи сукню на прокат ви, в першу чергу, економите кошти та можете дозволити собі сукню, придбати яку було б не по кишені.

Мріючи про шикарний варіант з дорогих бутиків для свого весілля зовсім не обов’язково витрачати на нього весь передбачений бюджет. Прокат весільної сукні коштує недешево, проте порівнюючи з придбанням тієї ж сукні дозволить вам зекономити кошти, при цьому нічого не втрачаючи.

4. Мас-маркет

Що відрізняє білу сукню з мас-маркету від весільної сукні? Наявність в ньому нареченої.

Якщо вам до смаку мінімалізм та лаконічність і ви надаєте перевагу змістові, а не формі, якщо ваш стиль в простоті та елегантності і ви не страждаєте особливою любов’ю до стразів та паєток, то зможете обрати для себе весільну сукню серед літньо-весняних колекцій магазинів мас-маркету в білому, кремовому чи будь-якому іншому кольорі.

5. Гардероб предків

Найбюджетніший варіант із сьогодні представлених, що обійдеться вам в незначні гроші, або й дістанеться зовсім безкоштовно — це звернутись до гардероба попередніх поколінь. Можливо у когось з них, у вашої матері чи бабусі, стоїть те саме, шикарне плаття, що чекає на вас, і саме ви подаруєте йому друге життя.

6. Секонд-хенд магазини

Не очікували? Попри всю неоднозначність та суперечливість такого вибору, варто все ж сказати про те, що секонди бувають різними, починаючи від тих, що ви бачите на вулицях свого міста і закінчуючи тими, де збирають ексклюзивні та лімітовані елементи одягу.

Мова йде не лише про вінтажні моделі, а й загалом про культові елементи одягу та весільні сукні від відомих марок та брендів, які практично неможливо придбати в звичайних магазинах.

Знайти таку весільну сукню, справа не з легких, проте якщо ви готові промоніторити онлайн сторінки таких магазинів та повивчати їхній асортимент, у вас є всі шанси отримати справді унікальну сукню з історією. Вартість в цьому випадку буває пластичною, вона може сягати від кількох монет до «вартості Букінгемського палацу разом з всіма його жителями».