Украинская актриса Ольга Сумская продемонстрировала естественную красоту, позируя без макияжа. Фотографией знаменитость поделилась на своей страничке в соцсети, вызвав восхищение поклонников.

Также звезда опубликовала снимок со своей младшей дочерью. Свой пост Сумская подписала:

Як швидко в цьому році прийшло літо! Моя Аня вже щосили готується до літніх канікул. У цьому році на неї чекає справжня пригода - перша самостійна подорож за кордон
 
"Я, як і будь-яка мама, звичайно, дуже переживаю. Але з іншого боку, я впевнена, що з моєю донькою під час поїздки все буде гаразд :) По-перше, вона їде не сама, а з групою ровесників. Разом цікавіше і веселіше! По-друге, Анюту під час поїздки буде супроводжувати вчитель - для мене питання комфорту і безпеки є дуже важливими. 
 
Куди поїде Аня? Дізнаєтеся вже зовсім скоро;) Для мене, як для мами важливо, що це буде не просто відпочинок. Моя донечка вчитиме іноземну мову, а після навчання - відвідувати екскурсії та весело проводити час з іншими дітками з різних країн світу. Я вважаю, що це дуже класний досвід! А які у вас плани на це літо? Діліться!"