Джамала примерила стильный аутфит в черном цвете и поделилась фотографией с поклонниками в соцсети, комментируя свое отношение к моде.

"Особисто для мене мода — це захоплення та певна гра.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Сьогодні я можу надягнути кросівки, спортивні штани та білу футболку. А завтра, виходячи на сцену, одягну блискучі наряди та підбори. В обох історіях, я відчуваю себе абсолютно гармонійно. Головне не залежати від модного одягу, не ганятися за брендами та не брати все сліпо з вітрини.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Знаєте, зараз дуже цікавий час. Адже в моді вдало переплітаються абсолютно різні стилі та часи. Тому не поспішайте викидати з шафи мамині або навіть бабусині речі. А от, що стосується мене, то у даному питанні, стараюся слідувати декільком правилам. Звісно, якщо я заздалегідь хочу уникнути еклектики або, щоб мій образ виглядав більше «camp». По-перше, поєднувати не більш як три кольори. І по-друге, не менш важливе для мене правило, якщо пишний вверх, тоді низ має бути більш спокійним.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Окрім цього, сам час зводить мене з неймовірно творчими фотографами. Вони уміло працюють з різними станами та емоціями, що допомагає завершити образи, як от на цих фото."