Оля Цибульская поделилась фотографией со своим сыном и рассказала о главных правилах воспитания, которых она придерживается.

"Мої правила виховання : 
1. Не забороняти без пояснень. Ні, бо мама-тато так вирішили - не аргумент. Малюк має почути чітке пояснення, якщо хочеш будувати відносини, а не тільки свій авторитет. І перед тим як сказати ,,ні,, я теж думаю. Часто ми лінуємось приділити більше уваги і проконтролювати уважніше першу спробу дитини. Нам здається,що дорослі справи важливіші бажання змішати нутеллу з сметаною,щоб перевірити результат
2. Запитувати : що ти любиш ( їсти, робити, дивитись, слухати ). Смаки з віком змінюються звичайно. Але якусь тенденцію захоплень можна відслідкувати і навчити дитину ВГОЛОС говорити про свої бажання. Тоді ( мені здається ) доросле життя буде витрачатись на кайф від самого себе, на сміливі прояви, а не на пошук елементарного «чого я хочу»
3.Сприймати дитину як повноцінного члена сім`ї з особистою точкою зору. Давати право обирати самостійно одяг, книги і залучати до визначення сімейних планів на вихідні. Ми завжди їдемо гуляти (кататись , обідати) у місце яке подобається і Нестору.
Нестору тільки 4 роки. І я тільки в 4му класі «Батьківства». І мій щоденник весь в червоній ручці. Але я готова вчитись з любов’ю. Діліться і ви своїми лайфхаками виховання."